társkereső

Intimitás az első randin? Ma már nem tabu!

Intimitás az első randin? Ma már nem tabu!

Úgy érzed, túl közel engedted magadhoz már az első találkozáskor a másikat? Nem szeretnéd elrontani a bimbózó kapcsolatot azzal, ha már az első alkalomkor az ágyban kötnétek ki?

int.jpg

Neveltetés, erkölcsi normák, hozzáállás és bizony a vérmérséklet is befolyásolják, hogy kinél mi fér bele. Napjainkban a határok egyre tágabbak, és nem ritka az sem, hogy egyébként visszafogott, konzervatív gondolkodású nők is belemennek egyéjszakás kalandokba. Emberi mivoltunkat és szenvedélyeinket akkor sem tagadhatjuk le, ha közben neveltetésünk vagy gondolkodásmódunk teljesen mást diktálna. Az intimitás ma már az első randin sem számít tabunak, és attól korántsem vagy könnyűvérű, ha rövid ismeretség után odaadod magad egy izgalmas idegennek.

Tény azonban, hogy gyakran az élet írja a legelképesztőbb sztorikat. Előfordulhat, hogy akkor és úgy ismered meg a számodra ellenállhatatlan személyt, amikor és ahogyan az nem lenne megengedett. A hűtlenség kérdéséhez mindenki másként áll hozzá. Aki szenvedő félként tapasztalta meg, az minden bizonnyal ellene van, mások pedig édesen bűnös jellege miatt nem tudnak lemondani a benne rejlő izgalmakról. Legyen akárhogy is, ha otthonod falain belül nem oldható meg a találka, akkor sem kell lemondanod az igényes környezetről. A fővárosi búvóhelyek színvonalas helyszínt teremtenek egymás megismeréséhez, ahol ráadásul közelebb is kerülhettek egymáshoz.

Sokan az ismeretség kezdeti fázisában attól tartanak, hogy a kapcsolat egész további alakulását elronthatják azzal, ha könnyen odaadják magukat. Manapság azonban egészen más normák elfogadottak, mint körülbelül 40-50 évvel ezelőtt. Amit nagyanyáink még elképzelni sem tudtak az ismerkedés során, az számunkra már teljesen egyértelműnek tűnik. A szexuális szabadosság nem azonos a könnyűvérűséggel. Ha két idegen úgy talál egymásra, hogy már az első percben érzik a vonzalmat és minden érintés felér egy áramütés erejével, akkor jogosan merül fel a kérdés, hogy ugyan miért várnának a beteljesüléssel. Míg egykoron sokak számára elképzelhetetlen volt a házasság előtti intim viszony, addig manapság már szinte alig akad, aki egészen a nászéjszakáig tartogatná magát. A fantáziák és a belső tűz kiélése, megtapasztalása közelebb vihet ahhoz, hogy megismerd saját magad és valóban olyan partnerre lelj, akivel az intimitás is tökéletesen működik.

Két ember kapcsolata sokkal többről szól természetesen, mint a puszta szexualitás. Éppen ezért a megfelelő viselkedéssel, nőiséged titokzatosságának megőrzésével akkor is izgalmas maradhatsz egy férfi számára, ha már az első találkozás alkalmával egymásba gabalyodtok. Ha otthon nem tudjátok megoldani a találkát, vagy feldobnátok az ismerkedés kezdeti fázisát az idegen környezettel, akkor számos kényelmes szerelmi fészek közül válogathattok a fővárosban. A testi kapcsolat és az intimitás kiemelt jelentőséggel bír egy kapcsolat működőképességét illetően. Ne becsüld tehát le az ebben rejlő erőt!

Fotó: pedrosimoes7/everystockphoto.com

Intimitás az első randin? Ma már nem tabu! Tovább
Bankár vagy bróker a barátnőd? Jó esély van rá, hogy megcsal...

Bankár vagy bróker a barátnőd? Jó esély van rá, hogy megcsal...

Igaz ez egyébként a légiutaskísérőkre, a sajtóban dolgozókra, az ápolónőkre és még jó pár szakma művelőire is.

 

bw.jpg

 

Legalábbis egy több mint ötezer nő részvételével készült felmérés szerint.

A megkérdezettek mind olyan nők voltak, aki valaha megcsalták a párjukat, esetleg most is ezt teszik, és a foglalkozásuk alapján készült egy lista, hogy mely munkakörökben van a legnagyobb esély a félrelépésre. Az a reláció pontosan nem derült ki, hogy a félrelépésre hajlamosabbak helyezkednek el eleve ezeken a területeken, vagy azért magasabb köztük a megcsalási arány, mert ilyen munkakörökben egyszerűbb félrelépni, esetleg nagyobb a kísértés, mindenesetre a félrelépők 65%-a állította, hogy munkahelyi félrelépésre is van példa a portfoliójában.

Azt elismerik, hogy pozitív hozadék lehet a munkaidő kellemesebb és izgalmasabb eltöltése. Az okok között az is szerepel, hogy munkahelyen egyszerűbb az ismerkedés, és búvóhelyet sem nehéz találni. Negatívumként viszont több mint 80% elmondta, hogy ha az affér kellemetlen véget ér, még kellemetlenebb a dolog amiatt, hogy utána továbbra is egy helyen kell dolgozniuk. Több mint ötödük gondolja úgy, hogy ha a munkahelyen már elindul a pletyka, elég valószínű, hogy az állandó partner is tudomást szerez a viszonyról.

A felmérés alapján a 9 munkaügyi szektor, ahol a legvalószínűbb, hogy hűtlenkedésre csábul egy nő, a következők:

1. Pénzügyi terület

2. Légiforgalom

3. Egészségügy

4. Üzleti szektor

5. Sport

6. Művészetek

7. Éjszakai szórakoztatóipar

8. Média

9. Jogi terület

 

 

 

 

Forrás: msn.com

Fotó: freeimages.com/Celal Teber

Bankár vagy bróker a barátnőd? Jó esély van rá, hogy megcsal... Tovább
Mindjárt itt a Szinglik Napja!

Mindjárt itt a Szinglik Napja!

November 11. már több mint 10 éve a Szinglik Napja.

szingli11.jpg

Meglepő módon ez az őrület nem az Egyesült Államokból, hanem Kínából származik, a ’90-es években fiatal kínaiak egy csoportja nevezte ki ezt a napot az egyedülállók ünnepének, szembefordulva a világszerte ünnepelt Valentin-nappal.

Elsőre talán nem is feltétlenül érthető, hogy az önbecsülésen kívül mi értelme lehet egy ilyen napnak, de nem kellett sokáig várni, hogy ebből is dollármilliárdos üzlet legyen. Míg február 14-én a szerelmesek lepik meg egymást kisebb-nagyobb ajándékokkal, jól felpörgetve a hagyományos és internetes áruházak forgalmát, 2009 óta az Alibaba nevű giga webshop célzottan erre a napra hirdet jelentős akciókat – és mivel nyilván nem csak a szinglik vásárolnak ilyenkor, hatalmas sikere van már a kezdetektől fogva.

Mindjárt itt a Szinglik Napja! Tovább